Cykel kanske?

Idag ska jag kanske köpa cykel :)
Tanken är väl att börja cykla till jobbet nu i sommar. Cyklade ju alltid till skolan i hela uppväxten och det var så himla härligt!! Bästa starten på dagen ju!
Har kikat lite på denna, men har inte provcykat den än.. Vill ha en svart så det blir nog denna:

Inget spec men jag gillar den!

Lördagen med tjejmiddag

I Lördags så hade jag en liten tjejmiddag hemma hos mig. Hade bjudit lite tjejer från jobbet. Först tänkte jag att det kanske skulle kännas konstigt att inte mina barndomsvänner som alltid funnits med på alla födelsedagskalas deltog. (Saknade Anna, Lina, Anna M, Cornelia, Cindra och Olivia.. Men jag hoppas alla har det bra ute i vida världen. Är såå avundsjuk på er som är ute å reser! )
Men GUD VA KUL vi hade!! Hade lagat tacos och paj ,och vi spelade spel och allt var as kul!
"Med andra ord" slår aldrig fel ;D hahaha. Vid 00.00 kom taxin som tog oss till Push där vi träffade ännu fler roliga människor! Hade verkligen den bästa kvällen på länge!! Längesen man stannade tills hela stället tänns upp och man kollar på klockan och inte kan fatta hur tiden gått så snabbt?!
 Massa kärlek till er mina vänner som förgyllde min kväll <3



20 år

Nu var det 3 veckor sedan jag skrev något.. Tror inte det här med blogg är min grej. Har vart så mkt på senaste och har varken haft tid eller ork till bloggen så jag funderar på att bort den faktiskt!

Igår fyllde jag iaf 20, det var efterlängtat! Passade självklart på att ta en runda till systemet på lunchrasten haha. Efter jobbet, på kvällen gick jag och S till Heaven 23 och drack champagne och kollade på fyverkerier, såå mysigt!

RSS 2.0