Kosmos

När jag och min kusin Olivia var på stan sist åt jag något av det godaste jag ätit. Det är så mysigt att gå på stan när det är vinter. Då uppskattar man verkligen att ta en paus på något mysigt café och dela med sig av senaste nytt. Vi åt på ett café som heter Kosmos. Jag beställde en kaffe och en kycklingpasta med pesto, pinjenötter och soltorkade tomater. Det var så himla gott!! Olivia var inte lika hungrig. Hon köpte en ost/skink-baguette istället som också var supergod!
Ska antagligen shoppa lite på söndag. Då blir det nog en fika där igen :)



Söndagsmys med pizza och milkshake

Idag har jag legat helt utsliten på soffan nästa hela dagen. Har inte haft någon större anledning att resa på mig. Till "frukost" beställde jag och Sampo pizza. Det fick bli den klassiska Hawaii med mild sås på, mums! Finns det något godare än pizza dagen efter? 
Nu har vi precis kommit hem efter en liten promenad, den var välbehövlig. Känndes jätte skönt att komma ut i friska luften. Vi var och handlade ingredienser till milkshakes som vi precis har gjort. Dom var jätte goda!

Banan och jordgubbs-milkshake.
Lägg i banan, jordgubbar, vaniljglass och mjölk i
en mixer i några sekunder och vips så är det klart!
(Jag brukar variera vilka frukter eller bär jag lägger i. Mango eller hallon är också favoriter. Däremot använder jag alltid GB äkta gräddglass och röd mjölk)

Påväg till stan

Nu ska jag in till stan och träffa min mormor. Ska försöka
få henne att köpa lite nya kläder, komma ut och
promenera lite på stan och bjuda henne på lunch.
Jag och mormor är väldigt tighta och jag älskar
att umgås med henne. Hon är den bästa i hela
världen hon har verkligen ett hjärta av guld.
Nu måste jag göra mig iordning.
Puss å kram




Hemska upplevelse!

Igår var jag med om något riktigt äckligt. Jag skulle sola på Sportlife och de hade de köpt in ett nytt solarium. Ett stand-up solarium. Det skulle tydligen vara väldigt bra, ger en jämnare bränna och man skulle slippa få några fläckar. Det lät ju jätte bra tänkte jag och lade i min polett. Det ser ut ungefär som om någon har ställt ett solarium på högkant. Man öppnar en dörr som man sedan stänger efter sig. I början gick det bra men efter 5 minuter så började det bli riktigt varmt. Det kom ju inte in någon luft utifrån direkt, utan fläkten blåste bara runt den hela tiden varmare luften. Och solariet var så starkt så det brännde verkligen på huden. Som försvar fick min kropp gåshud av den brännande värmen och jag kännde hur allting började snurra. Benen blev som spagetti, jag började hyperventilera och jag var tvungen att slänga upp dörren för att gå ut och sätta mig ner. Jag satte mig ner på huk och allting bara snurra och det känndes som jag skulle spy. Där fick jag sitta ända tills solariet stängdes av. Fy vad jag mådde dåligt. När jag kom ut till bilen snurrade allt fortfarande och jag väntade en stund innan jag vågade köra hem. Så det blev endast cirka 5 minuter i det hemska solariumet. Usch usch usch. Det var den fösta och sista gången jag testade ett stand-up solarium.


Wanted

Idag har jag haft sovmorgon. Drömmde massa konstiga drömmar om uppdrag och superkrafter? Tror det var lite reflektioner efter filmen jag och Sampo tittade på igår. Nämligen filmen Wanted, med Angelina Julie. Tycker inte om actionfilmer så mycket och ändrade inte uppfattning efter Wanted heller. Den hade jätte häftiga specialeffekter men mer än så var det inte. Lite löjlig handling och man blev aldrig riktigt meddragen in i filmen. Den får 2 (J) av 5 haha



Jobb

Vet att jag inte har skrivit på ett tag nu.. Men hade inte tid igår var lite andra saker som behövdes göras! Nu sitter jag och tittar på TV men borde äta frukost och göra mig iordning till jobbet börjar vid 12 idag. Imorgon är jag ledig så då tänkte jag skriva lite mer och förhoppningsvis fixa lite med bloggsidan :) Hörs av ikväll

Jag känner en Båååth, han heter Pontus, Pontus heter han...

Det är många som har fyllt år nu i januari. Bara i lördags var jag bjuden på tre olika kalas och jag ville inte utesluta något födelsedagsbarn så jag gick och sa grattis till alla. Först var jag hemma hos Ronja som hade förfest i sitt hus i Hjuvik. Där bjöds det på god mat och sen var det frågetävling med personliga frågor om hennes liv som självklart mitt lag vann! Var ganska roligt för jag "rättade" hennes ex:s frågor och han svarade bara rätt på 4/10 frågor. Han svarade t.o.m fel på om Ronja var vänster eller högerhänt hahaha BRA DÄR Richard! Efter frågesporten åkte jag en snabbis hem till Anna och sa grattis. Tänk att min lilla Anna har blivit 20 år :)
Och sist med inte minst åkte jag hem till Pontus Båth. Världens bästa Pontus! Hade så himla roligt. Min jobbarkompis Oskar var där och alla var jätte trevliga och så himla roliga! Det var jag och ca 15-20 killar. När jag var där fick jag nästan som en flashback. Tänkte på tiderna för två år sedan då jag nästan bara umgicks med killar. Det var sån himla rolig tid!



Vi ser inte kloka ut på detta kortet. Här var vi påväg in till stan på en fika och lite shopping. Kortet är taget kanske 2006?


syskonlika?

Jag är för de som inte vet, den yngsta utav tre syskon. Jag har en äldre bror Daniel, som är 28 och en äldre syster Camilla (mer känd som Milla) som är 26. Och jaa, jag vet att jag är en sladdis som föddes 7 år efter Milla men det har jag inget emot alls. Tvärtom! Finns det något bättre än att vara lillasyster? Känns så roligt att ha syskon som man tycker så mycket om. Har blivit så himla omhändetagen i hela mitt liv. När jag var liten sjöng min bror kärlekslåtar till mig hela dagarna och ville ha med mig till skolan för att visa upp för alla sina vänner. Har ni hört något gulligare? I mina tonår blev han sedan en överbeskyddande bror som satte ner mig på jorden när jag höll på att sväva iväg och testa gränser.

Min syster har alltid vart min bästa vän och hon har lärt mig allt i förtid. Hon lärde mig att läsa, skriva, räkna, säga ord på engelska redan när jag var fem. Var ju nästan klassad som ett geni när jag började skolan. I första klass fick jag läsa läsböcker för tredjeklassare och räkna svårare matte. Men nu kom jag ifrån ämnet lite känner jag.
Haha kommer inte ihåg hur gammal jag var när hon berättade hur barn blir till men var kanske aningen för ung. Men kommer ihåg hur jag hade föreläsningar i förskolan om hur pappor kunde sätta på sig en sorts plastpåse på snoppen om de inte ville ha fler bäbisar med mamman. Hahaha gud va kul när jag tänker på det.
När jag var sju fick jag ÄNTLIGEN lära mig det hemliga språket som min syster och hennes kompisar pratade nämligen P-språket. Vilket jag, min syster och mina närmaste vänner (som var mina vänner redan då), har god användning av än idag om vi ska berätta något "hemligt" i ett offentligt sällskap. När jag var 10 kom jag på min syster när hon och hennes kompis Frida förfalskade leg och då fick jag även en lektion i hur man ändrade sina födelsesiffror så man blev ett eller två år äldre. Men detta behövde jag aldrig använda för när jag var 16 började Milla ta med mig ut på krogen och då lånade jag bara hennes leg. Inte för att vi är särskillt lika men det fungerade :)  Gud vad kul vi hade!!
 

Det var längesen jag tyckte vi var lika men som pirater OJ, verkligen lika!

Bästa storebror! Några år gammalt kort men gillar det på dig!

Inget Sthlm

Det blir inget Stockholm för mig den 23 januari så någon annan får köpa min biljett till Chris.. Men Cheima & Co har lovat att festa för mig också! Så vad ska man hitta på när man nu har 3 dagars ledighet på rad? Hade vart kul att göra något speciellt faktiskt! Någon som har ett förslag?
Sampo ska vara med i en snowboardtävling den helgen så jag ska nog kolla och hejja på honom iaf :)
 

Mina nya skor

Äntligen har jag hittat ett par nya utgångs-skor. Ville ha ett par svarta ankel boots med lite platå fram och lagom hög klack. Klacken på dessa är 9,5 cm. Älskade skorna direkt när jag såg de på skohyllan. Och de är verkligen bekväma att gå i, vilket många snygga skor inte är! Det går inte att lägga upp kort just nu av någon anledning? Men kika gärna in på länken nedan så får ni se dom :)
http://www.dinsko.se/Dam/Kampanj/high-heel-boots.aspx?art=242482

DJ för en kväll

Att vara DJ är nog annars ett ganska kul jobb. Tänk er känslan att stå uppe på en scen och spela på en riktigt stor klubb utomlands. Titta ut över ett människohav med hundratals människor som dansar. Det måste kännas så himla mäktigt! Var väl inte direkt hundratals människor att se ut över på dansgolvet i fredags men det var roligt iaf! 


Anna i DJbåset. Jag är fotograf


Sammanfattning av helgen

Det var längesen jag hade en riktigt lyckad utgång men förra helgen lyckades jag pricka in två på rad.
I fredags var tanken att jag och Anna bara bara skulle gå ut och ta en välkommsdrink för att hämta ut våra vip-kort för 2009. Men när vi träffade Alex Kozma och Carl som är DJ:s så var det kört! Vi hade inte sett Kozma på ett bra tag så det var ett kärt återseende :) Vi hängde med dom och flummade i DJbåset hela kvällen, hade på oss hörlurarna och valde låtar som vi sedan hoppa ner till dansgolvet för att dansa till.. och herregud vad många shotar vi drack. Och vi blev bara bättre å bättre ju längre tiden gick enligt oss men när vi skulle ge oss på att scratcha så var det nog färdiglekt haha det var så sjukt kul!

I lördags firade vi Liv som fylde 21. Först var vi på Chez och åt lite mat. Det var några från jobbet och några av Livs vänner som jag inte hade träffat innan men alla va supergoa tjejer och vi hade jätte roligt under middagen. (Nån hade ju träningsvärk i magen dan efter av allt hysteriskt skrattande). Sedan gick alla till Vasastan för att förfesta. Var längesen jag var på Vasastan och jag kände verkligen hur mycket jag hade saknat mitt gamla stammis-ställe. Min gamla favvo-bartender jobbade inte kvar längre det hade vart kul att säga hej till honom och kolla om han kom ihåg mig. "Tjejen som alltid drack gratis" haha det var tider det!
Vi träffade massa trevliga människor där och hade bara en toppenkväll.. När klockan närmade sig två stod jag och Liv i baren och smuttade på två drinkar då en bartender kommer fram och häller upp 2 shotar till oss och säger:
- Dom är från honom, och pekar på en stekare i 40 års åldern som står lite längre bort i baren, bakåtlutad med armarna i kors. När vi tittar på honom rynkande han på ögonbrynen och nickade stolt bakåt med huvudet. (Ni vet när man ska försöka se sådär cool ut och säga Tjaa ungefär).
Vi skålade och drack upp shoten. Efter det sa jag till Liv:
- Vi bjuder tillbaka, han kommer bli såå snopen :)
Bartender går sedan fram till stekarn och häller upp en shot och säger:
- Den är från dom, och pekar på oss. När han tittar upp på oss stod vi där, rynkade på ögonbrynen och nickade bakåt  precis som han gjorde mot oss.. hahaha det var verkligen såå kul!


Jag & Liv på Vasastan

Stan

Nu ska jag in till stan och äta lunch med Lina och min kusin Cindra.. Senare idag ska jag sammanfatta helgen och lägga ut lite nya kort. Hörs sen!

gryma cheima!

Du är verkligen BÄST! Biljetterna till Chris Brown är ju slut sen ett tag tillbaka. Har inte kunnat köpa biljett eftersom jag inte visste om jag skulle befinna mig i Sverige eller hos syrran den 23 januari. Så när biljetterna tog slut har vart inställd på att det inte skulle bli någon Stockholmsresa och konsert. Men nu är det fixat :D
Cheima ringde nån stekare i Stockholm som har hand om massa konserter, efterfester å backstagepass och för honom verkade det inte vara nån större match att få fram några biljetter till oss... Fatta om man kan gå på efterfesten det hade vart så jävla grymt! Det kommer bli sån himla rolig resa! Konsert, fest och förhoppningsvis massa shopping.


någonting är det som lockar

I fredags hade jag för övrig en av de roligaste dagarna på jobbet. Det kom in många jag kände och alla kunder var jätte trevliga hela dagen. Och jag blev bara gladare och gladare. Det blev inte sämre heller av att jag fick hjälpa en polis med ett spaningsarbete senare på eftermiddagen. DET VAR SÅÅ SPÄNNANDE!
Har tänkt på det innan och nu är jag verkligen inne på tankarna igen. Polis. Är det inte häftigt att vara en polis? Jobba som utredare, spanare eller liknande. Leta fram ledtrådar och bevis. Jag tror verkligen det är ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Enda nackdelen jag ser är att man måste jobba som patrullerande polis i ca ett år innan man kan söka någon annan tjänst. Men det är ju samma för alla.

 


I.d bare Minerals

Igår var det även dax att köpa mineral foundation. Känns typ som alla har gått över till det utan jag. Alla pratar så gott om det men jag har svårt att tänka mig att ett puder kan få samma effekt som en foundation? Men nu är det upp till bevis. Var inne på Åhléns igår och köpte ett "start kit" från bare Minerals I.D.

Köpte det på Åhléns för 999:-

YES!

Bilen gick igenom fasen va glad jag är nu!
Jag var verkligen helt inställd på att han skulle
ta ett djupt andetag och sedan rabbla upp 1000
saker som var trasiga eller felaktiga. Men det var
bara en lampa som var sönder så jag ska bara
byta den men behövder inte återbesiktiga den
efteråt så jäkla gött!
Det blev ingen promenad eller solning idag.
Tänkte åka in till stan och köpa en b-u-s ist. Ska
fråga efter en som är riktigt bra. Lägger gärna till
lite pengar bara för att slippa den förfärliga lukten
som vissa brun-utan-sol ger. Nu ska jag åka till
stan hörs igen lite senare



Tänk att ha samma gyllenbruna ton på huden som Beyoncé

bil är bra att ha, ibland..

men inte när det är bilbesiktning som jag ska ha imorgon. Vet inte varför jag är nervös? Är alltid det innan prov, test eller nya saker jag inte varit med om innan. Men förhoppningsvis går det bra! Var och köpte nya vindrutetorkarblad idag iaf. Fattade noll hur man skulle byta ut de där men som tur är har jag en pojkvän som är expert på allt som har med bilar att göra och fixade det på nolltid. Du är bäst! ♥

Innan besiktningen imon hade jag tänkt att ta en prommenad till solariet och sola lite. Vill ha lite färg tills på lördag då jag ska ut med några jobbarkompisar för att fira Liv som fyller år!!  Är redan superladdad och det kommer bli såå kul!
Grattis i förskott hjärtat! Mindre än 10 minuter kvar nu ;)


Stans sötaste bild på Liv från 80-tals festen.

Överaskningen

ÄNTLIGEN blev det den 5 januari, som jag har längtat!! Ni minns kanske lappen jag fick av min pojkvän på julafton? Där det stod att jag vi skulle göra något mysigt den 5:e, men det stod inte vad vi skulle göra och det har verkligen vart omöjligt att få ens en enda ledtråd..
Jag hade ingen aning om vart vi skulle och Sampo körde och vände på massa ställen bara för att förbrylla mig haha. Men tillsist parkerade han utanför Sankt Jörgens Park Resort. Ska vi ta in på hotell? var min första tanke, men när vi väl kom in såg jag alla spatavlor och förstod att vi skulle gå på spabehandling. Jag blev så himla glad och denna dagen har känts som en dröm!
I receptionen fick vi välja vilket spaprogram man ville ha. Alternativen var det energigivande, det lugnande eller det renande. (Vi valde det renande). Vi fick badrockar, handdukar, badtofflor och ett varsitt kitt med krämer, oljor, badsalt m.m. Sedan började det cirka 4 timmar långa programmet med massa olika behandlingar för allt från topp till tå. Det var verkligen super mysigt!! Min hud har nog aldrig vart så len som den är nu :)




 Det fanns massa olika bassänger man kunde chilla i och de hade även en utomhus bassäng som var en av mina favoriter. Sedan fanns det även ångbastu, eukalyptus-bastu, torrbastu m.m. Åh, bästa dagen!! Tack älskling!

Sammanfattning av mitt 2008

Det har hänt mycket under mitt 2008 men tänkte att jag lägger ut bilder på de sakerna jag har mest minnen från. Har hittat på väldigt många mysiga saker med mina vänner och min pojkvän. Firade nog min första serriösa alla hjärtans-dag som jag aldrig kommer glömma.



Jag tog mitt körkort.



Nu när jag tänker på det så gick ju jag fortfarande i skolan denna tiden för ett år sedan, konstigt! Innan vi slutade åkte våran klass till London i 1 vecka och shoppade, besökte olika mediaföretag och festade.




Men skoltiden gick snabbt och den efterlängtade studenten kom tillslut.


Tillsammans med studenten hade vi även våran väldigt roliga skolbal. Vi firade och dansade hela kvällen uppe på Socitetshuset i Marstrand.
Jag & Elin utanför GöteborgsOperan redo att åka!



Nästan direkt efter studenten åkte jag och Sampo iväg till Frankrike för att upptäcka vad rivieran hade att erbjuda. Vi besökte Provance, Nice, Marseille, St Raphaël, Cannes, Monaco, St Tropez, St Maxime och Cannes. Det var verkligen den bästa resan! Frankrike är underbart! Vi åker nog tillbaka nästa i sommar igen. Nu vet vi ju vart smultronställerna finns ;)



midsommarafton var vi hemma hos Peter Naparotti och hade pool/bastu/jacuzzi fest. Bästa midsommarfesten! Vi spelade kubb, badade och festade natten igenom ..

Midsommarafton 2008 <3


Efter midsommar jobbade jag lite när jag hade lust. Annars var jag mycket på stranden med mina vänner och det var många roliga fester! Det blev även en del segling med Sampo längst västkusten..










Sen kom hösten och jag sa upp mig från mitt förra jobb eftersom jag fick jobb på Media Markt. Hösten och vintern präglades mest av kräftskivor, maskerader, jobb och firmafester...

 

DETTA ÅRET HAR VART SÅÅ BRA!

Gott nytt år!

Har varit så mycket nu de senaste dagarna så jag har inte haft tid att skriva något. Men snabbt har det gått och nu är det 2009. Det känns jätte konstigt! Det har hänt mycket under 2008 och det har verkligen varit det bästa året i mitt liv! Har tagit studenten, körkort, haft bal, firat 1 år med Sampo, rest en hel sommar, fått ett nytt jobb och hittat på massa bus med kompisar och min älskling! På tal om älskling så har han äntligen kommit hem! Hämtade honom på Landvetter i förrgår natt. Han hade köpt jätte fina skjortor och jag fick ett parfymkitt :) Jätte bra flaskor att ha med sig ut på krogen som inte tar så stor plats i handväskan!



Ralph Lauren "The women's fragrance collenction" med fem dofter.

Igår på nyårsafton var vi hemma på middag och fest hos Anna. Bilder från den partykvällen kommer snart ;)

RSS 2.0