Earth hour

Ni släckte väl lamporna klockan 20.30-21.30 idag?? Det gjorde jag iaf. Hade däremot på datorn och kollade på TV, räknas det då? Tittade ut på grannhusen som också hade släckt ned men verkade kolla på TV.. Hade det varit i 100% miljösynpunkt så skulle man ju stängt av all elektrisitet i hela huset, gatubelysningen och allt. Tänk er hur mörkt det hade blivit på gatorna. Hoppas man får se satelitbilder på hur jorden såg ut vid 21.00 idag jämfört med normalt.
Nu ska jag snart lägga mig och nana, ska bara blåsa ut alla tända ljus först


Att älska som en porrstjärna

Tänk att jag har börjat läsa.. Det är faktiskt ganska mysigt att krypa ner i sängen med en bok och läsa tills man blir sådär riktigt dåsig innan man somnar. Kommer ihåg när jag och S var i stan och kollade kokböcker till hans mamma. Då slog mig idén att jag också ville köpa böcker. Nu ska jag börja läsa tänkte jag och gick fram till "topplistan" med böcker på väggen. Men eftersom jag inte kan en enda författare eller vet något om bokvärlden så bestämde jag mig att be om hjälp.. Jag gick jag fram till den söta unga tjejen som stod i informationen.

Jag: - Hej! Vet du någon bra bok
Hon: - Jaa massor! Vad tycker du om för böcker?!?
Jag: - Eh hehe.. jag är lixom den som har läst typ fem böcker i hela mitt liv, inkluderat Sune och sommarbrudarna så jag vet inte vad jag gillar egentligen.. Men jag skulle vilja läsa en självbiografi eller en rolig bok.
Hon: - Okej. Har du läst Mina hemligheter av Sophie Kinsella? Vi går bort till hyllan och jag tittar på den lite medan hon går tillbaka till kassan. Jag bestämmer mig för att köpa den. När jag kommer till kassan och det blir min tur så lägger jag fram boken och då får hon som en snilleblixt.
Hon: - HAR DU LÄST ATT ÄLSKAR SOM EN PORRSTJÄRNA???
Jag: Blir röd som en tomat i ansiktet, tror hon att jag är helt pervers?? Varför skulle jag vilja läsa den upplysningsboken? Jag kollar mig omkring om nån hörde det där och om folk kollade på mig nu när jag ska svara.. Jag svarade tyst:
- Nä det har jag inte..
Hon: - För jag gav den till min syster och hon läser heller aldrig böcker men hon tyckte den var jätte bra! Det är en självbiografi om Jenna Jameson liv. Den borde du också köpa!
Jag: - Aha var det en självbiografi? Haha den blir nog jätte bra, jag tar den också...


Gud jag ville bara komma därifrån haha. Har snart läst klart Mina hemligheter. Men det ska bli intressant att läsa om Jenna sen. Hörde att hon haft ett mörkt förflutet och jag undrar hur det kom sig att hon valde porrindustrin som yrke. När jag pratade om boken på jobbet var det jätte många som hade läst den.. Där ser man

 

Parkeringsböter

Jaa, 2009-03-24 är en dag att minnas. Nämligen Jennieanns första parkeringsböter.. Är jag jag då arg på parkeringsvakten? Nej faktiskt inte, det är ju deras jobb. Däremot är jag väldigt irriterad på S granne som hade parkerat tvärs över de två husparkeringarna. Man får nämligen inte stå på gatan utanför lägenheten på tisdagar. Men själva huset som han bor i (det är en villa som är ombyggd till lägenheter) har TVÅ parkeringar på tomten.
Jag gick nämligen upp tidigt i morse för att flytta bilen från gatan upp till tomten, men där hade ju som sagt grannen ställt sin bil tvärs över båda parkeringarna.. Så jag hade inget val.

Det dumma var att när jag närmade mig huset efter min lilla halvtimmes powerwalk så såg jag P-Lisan komma gåendes nerför gatan och då förstod jag redan att jag hade fått böter. Så hade jag bara kommit hem TRE minuter tidigare så hade jag hunnit flyttat bilen. That sucks! Men jag försöker se det positivt. Jag har lärt mig nått av det men bajs 600:- bortkastat

Läggdax

Imon ska jag bannemig sola och träna lite innan jobbet.. Har försökt i flera dar men TV:n och datorn har en tendens att locka dit mig av nån konstig anledning, ni vet..
Idag gjorde jag iordning en Kassakul-lapp på jobbet. Vi ska ut och äta på restaurang och sen gå ut igen med kassateamet. Men vi har inte bestämt vart vi ska gå än. Fiskekrogen, El Corazón, Avalon vi har kollat på lite olika ställen. Någon som har något bra förslag?? Jobbet betalar allt. Rätt sjukt ändå tror verkligen jag har ett av de bäästa jobben! Vilket jobb bjuder sina anställda på 3rätters på typ Fiskekrogen och dricka en hel utekväll bara för skojs skull? Detta är andra gången detta året vi går ut och festar.. haha godnatt alla


usch

Det är verkligen hemskt hur något kan vända på en sekund.
Att bara få ett besked...
Att behöva finna sig i något som redan hänt..
Som man inte kan påverka..
Jag blir så himla ledsen..
Usch...

Busungen

På lördag ska busungen Ciffe (Christopher Löfgren) vara med i IDOL . Och eftersom han rådfrågar mig i det mesta så gjorde han självklart det även denna gång. Idag på jobbet berättade han exakt vad han skulle säga framför juryn så jag fick agera idol-jury och intervjua honom innan han sjung upp för mig för fulla muggar.. Snacka om att gå in för det till 100%!! Efter han hade sjungt färdigt sa han:
-Jaa men jag är inte ens nervös.. jag vet ju att jag kommer gå vidare ändå lixom..

Haha snacka självsäker! Men du kommer säkert gå vidare. Du är faktiskt jätte duktig! Ska hålla tummarna för dig nu!

Mer Lauren


Överst på inköpslistan står skor just nu! Ska försöka få tag på ett par gladiatorsandaler och ett par hudhärgade high-heels. Någon spm vet vart man kan få tag i några liknande dessa ovanför?

Ny mascara

Ända sedan jag såg reklamen om Max Factors nya mascara mascara har jag velat ha den. Och nu är den min! Tycker om den jätte mycket! Det ända minuset tycker jag är borsten som känns lite klumpig, men det är nog mer en vanesak. Innan har jag haft Max Factors föregångare Masterpiece MAX som också har en gummiborste. Men den är inte riktigt lika kraftig och stor som den på False effect.



Perfekt med ett enkelt lager till vardags.
Ta några fler lager för festfransar


sommar

Gud vad jag längtar till sommaren!!! Önskar att jag hade haft lite längre hår bara. Mamma skulle ju "toppa" mig igår. Det var tydligen ganska mycket som behövde toppas för nu är det väl ca 5 cm kortare... Men det känns verkligen mycket friskare nu. Mitt mål är att få lika långt och fint hår som Lauren Conrad. Men det lär ju ta ett tag. I sommar ska jag iaf försöka få tag på en lika snygg outfit som hon har på sig här


Black and White.... Enkelt, stilrent och såå snyggt! I LOVE

IKEA

Idag har jag vart på IKEA med mormor. Hittade så himla mycket bra att ha saker. Köpte en safttillbringare, 200 rosa och röda sugrör inför sommarens partaj, en jättefin klotrund bordslampa, servetter, en krukväxt och godis :)
Mormor bjöd på mat och fika men det gulligaste av allt var när vi var på växtavdelningen och mormor (som kan allt om växter) går fram till en stor växt och säger:
- Jennieann, den här växten heter Fredskalla och den ska du och Sampo få av mig så den kan sprida fred och lycka i erat hem. Den ska inte stå i direkt solljus och den ska vattnas si och så...osv..osv..
Hon är verkligen den sötaste!!


Fredskalla


Bordslampa Knubbig från IKEA

Helgen

Fredag: Middag hemma hos Philip Andersson. Som fyllde 22.GRATTIS! Jätte trevlig middag med god mat. Alltid lika kul att vara med er flummisar :)
   

Lördag: Shopping på stan med Sampo. Men det var inte vilken shopping som helst jag köpte nämligen 2 BÖCKER!! VAD HÄNDE DÄR??!? Jag är verkligen den personen som har läst 5 böcker i hela mitt liv! Att läsa har aldrig riktigt vart min grej men jag tror det är för att jag aldrig läst någon riktigt bra bok. Det var en jätte söt ung tjej i bokhandeln som hjälpte mig så jag hoppas verkligen att jag börjat tycka om läsning. Vill verkligen läsa mer men det är svårt när det inte är något man brinner för.
Men det kändes väldigt roligt iaf! Sampo fick också köpt 2 böcker, fast de är till hans mamma som fyller år. Annars köpte jag bara en enkel vit kofta på Zara.

Söndag: Åkte jag och Sampo till Marstand för att hämta lite post och vattna blommor. Sedan var vi bjudna på middag av mina föräldrar. Jätte god fläskfilé med klyftpotatis och sås.

Carpe Diem

Det gäller att ta vara på dagen! Idag börjar jag inte jobba förän vid 12. Så igår bestämde jag och Lina oss för att starta dagen med en powerwalk! Satte klockan på 9.00 men vaknade jätte pigg en kvart innan klockan ringde. Det är konstigt att det blir så ibland. Att man har ställt klockan på en viss tid och så vaknar man typ precis innan den ringer.. Sånt tycker jag är så skumt! Kommer ihåg en gammal lärare som berättade att hon aldrig använde klocka. Hon sa till sig själv på kvällen vilken tid hon skulle vakna dagen efter och så gjorde hon det? Sjukt ju!
Så vad har man då hunnit med sen klockan 9 idag?

x Powerwalk ca 1 h
x Solat
x Tvättat en tvätt
x Hängt en tvätt
x Ätit en god frukost

Hoppas denna dagen blir lika bra som den startade! Ikväll ska jag uppdatera om vad jag har gjort i helgen!

Att vara en kändis syster

Haha blev precis väckt av att en reporter från Aftonbladet ringer och söker min syster.
Aftonbladet: - Ja, hej jag är reporter på Aftonbladet och jag söker Milla. Jag får inte tag på henne på sitt mobilnummer. Jag hörde att hon bor i Sydney nu..
Jag: - Vad gäller det? Vad har hon nu gjort?!? tänkte jag lite förskräckt.
Aftonbladet: - Vi tänkte ställa några frågor till henne nu innan den nya Robinson premiären på TV drar igång..
Jag: - Haha var det bara det? vilken tur där blev jag nästan orolig... Båda börjar skratta

Tänk att min syster har vart med i Robinson. Det är ändå rätt häftigt! Önskar att jag också hade vart lika modig! Säg inget dumt nu Milla ;)



Herregud

Igår blev det hårdträning på gymmet. Olivia hade bokat in oss på två pass på rad! Först dansade vi Afrodans till klockan sju och då började nästa pass som var Step & Styrka. Båda passen var jätte roliga. Kändes kul att dansa lite igen! Saknar verkligen att dansa. Step & Styrkan var också jätte rolig. Tycker om när man kombinerar både kondition och styrka i samma pass! Så igår när jag kröp ner i sängen var jag sjukt nöjd, men jag säger bara NU, DAGEN EFTER.... Asså jag kom knappt upp ur sängen i morse. Jag har sån träningsvärk!!! Har nog aldrig haft sån träningsverk i ryggen innan. Men jag gillar det! :)

Idag jobbar jag heldag. Hörs ikväll!


Kusindag

Idag har jag luchat med min kusin Cindra. För er som inte vet så är det min pappas tvillingbrors yngsta dotter. Hon är ett år äldre än mig. Och nej vi är inte lika bara för att våra pappor är tvillingar. Jag är brunett, hon är blond, jag är lång, hon är kort, jag är brunögd hon är blåögd, hon gillar kaffet svart, jag med mjölk osv, osv... Som vanligt kunde vi inte bestämms oss vart vi skulle äta men tillslut hittade vi en mysig indisk restaurang i wasa som vi bestämde oss för. Jag åt chicken tikka masala som är så himla gott. I like! Cindra är vegetarian så hon tog nån vegmix som också var jätte god.
Efter maten gick vi till Espresso House och tog en fika. Så himla gott med brownie och latte! Vi pratade om relationer, framtiden men även massa minnen. Gud vad vi har gjort tokiga saker i våra tonår haha. Säger bara.. blanda aldrig whiskey, vodka, konjak och Dooley's i en och samma häxblandning.. fy farao!

Nu ska det iväg och tränas med min andra kusin Olivia! Bye bye

wiiehoo

Idag när jag kom hem hade min avi äntligen kommit!!! Känns så himla bra! Äntligen kommer jag alltid ha internet, vart jag än befinner mig. På stranden, i parken, på stan, hemma i sängen.. överallt!
Har beställt mobilt bredband från Tre. Kostar bara 199 i månaden och det kommer jag och Sampo dela på så typ 99 i månaden för att kunna surfa hur mycket man vill :)


RSS 2.0