Strike a pose


haha pose-kort från Spritluckan förra helgen

dax att tänka om?

Efter en vardag fylld av ett ständigt ätande av snabbmat och godis har jag kommit till insikt. Dax att tänka om lite.. Det är inte bra att äta så mycket skräpmat till lunch och stilla sin hunger genom att småäta godis hela tiden på jobbet. När man väl kommit in i mönstret tänker man ju inte ens på att man gör det.
Att äta efterrätt eller glass efter maten är också en dålig vana jag har.. Ska ha en nyttig månad nu har jag bestämt mig för! Inte för att jag inte är nöjd med min kropp men eftersom jag inte tränar heller så får man ju göra nått i kompensation! Man måste ju ladda för Beach 2009 ;)

Lite kort från vad jag åt förra veckan
    

hehe jag vet..

..har vart sämst i världen på att uppdatera men jag jag inte haft tillgång till internet. Min pojkväns internetbolag har tydligen gått i konkurs? INTE KUL! Man blir verkligen helt handikappad utan internet. Men jag har tjatat på honom och hoppas att han fixar något nytt snarast!
Äntligen har mina föräldrar kommit hem från Thailand iaf. Bruna som pepparkakor var dom! Får i ett senare inlägg visa vad det hade köpt med sig till mig. :) Hinner inte fota och lägga upp det nu. Har bråttom iväg till Jennys fest! Hon ville att jag skulle vara där vid sju tiden redan.. hehe sorry Jenny, I'm gonna be late... as usual! Och vad ska man sätta på sig?!?
Kommer nog bli en rolig kväll iaf! Hoppas kunna uppdatera imorgon och lägga in kort osv. Hoppas alla får en toppenhelg!


Shopping!!

Igår var jag och Anna på stan. Båda var shoppingsugna och det blev nog mer shopping än vi hade räknat med. Självklart tog vi även en pause och åt vår favoritpasta på café Kosmos också. Jag är jätte nöjd med gårdagens köp! Längtar till nästa utgång då man får ha på sig allt nytt. Då ska jag inviga mina nya hårprodukter, kläder, smycken och smink. Kan det bli bättre? Smakprov på vad jag köpte..

  

Väska och skor från Inter Sport
Desperat köp för att försöka peppa mig själv att börja träna.
Med det här snygga kittet börjar jag faktiskt bli lite sugen!


Ljusblå "blåklock" kjol från H&M

 
Armband från H&M, mat från Kosmos

Längtar till imorgon

Imorgon ska jag och Anna gå på stan och mysa hela förmiddagen, längtar jätte mycket! Vill tillbringa så mycket tid jag bara kan med henne nu innan hon åker till USA. Usch det är bara cirka en månad kvar, får tårar i ögonen bara jag tänker på det. Känns verkligen skit! Kommer sakna ihjäl mig! Men jag har redan börjat spara pengar och gud vad kul det kommer bli att åka och hälsa på!! Du kommer nog trivas som fisken i vattnet i L.A. om jag känner dig rätt Anna ;)

Hoppas iaf på mycket shopping imorgon. Vill köpa något snyggt, sött, annorlunda. Oftast tittar jag bara på kläder som liknar de jag redan har? Varför gör man det? 

Min nya älskling

Har tänkt på det länge.. Har alltid velat ha en egen, kunna säga att den är min, min bara min alldeles egna dator! Hade inte tänkt att köpa en dator nu egentligen men när jag såg den på dataavdelningen på jobbet igår blev jag kär. Snacka om impulsköp! 
Egentligen så var det ett ganska onödigt köp eftersom jag alltid har tillgång till en dator vare sig jag sover hemma eller hos min pojkvän. Men jag är så himla nöjd har suttit med den ända sen jag kom hem från jobbet! Nu kan ingen klaga på vad man laddar ner för program eller vad man har som bakrundsbild längre ;)
Vad säger ni, ganska fin va?


ACER Aspire 4930. Finns på Media Markt för 6990 kronor.

Freeport

Igår var jag och Sampo på Freeport. Jag hade inte räknat med att hitta något speciellt men lite fick jag köpt iaf.. Hittade en jätte söt vit sommartopp som jag köpte. Den är av lite tjockare tyg, samma tyg som en trenchcoat ungefär. Jag köpte även hårprodukter, ett solpuder och ett lila nagellack. Fick äntligen köpt OSIS volympulver Dust it. Fick testa Cornelias en gång och det var bara att pudra lite i hårbotten och sedan gnugga lite så fick håret jätte volym. Väldigt behövligt till mitt livlösa, platta hår!! Köpte även en produkt som förebygger klyvna hårtoppar, ett värmeskydd från Björn Axén och lite hårspray.



Utgång med jobbet

Oj oj oj vart ska jag börja? Har haft en superhelg och har hunnit med jätte mycket!
I lördags jobbade jag till klockan 18.00. Jag fick göra iordning mig på mina raster för när vi slutade kom taxibilarna och hämtade oss direkt från jobbet. De som inte jobbade var på spa men vi som jobbade bestämde oss för att ja förfest hemma hos Jenny istället och möta upp resten senare. På vägen till Jenny bad vi taxin släppa oss på en pizzeria för att få lite i magen. Jenny bodde jätte fint och vi drack cider hennes specialare "Kapten Morgan/Cola".
När klockan närmade sig 21.30 så åkte vi till Star Bowling och mötte upp de andra från jobbet. Först åt vi mat och sedan började alla spela, men inte jag. Jag har ju fortfarande ont i axeln och spela bowling med en muskelinflammation är nog inte det smartaste man kan göra. Jag utsåg istället mig själv till hejjaklack/drinkhämtare. Efter det skulle alla gå ut men det var fullt överallt och vi var ca 25 pers så det blev att vi splittrades lite. Jag och Jenny gick först till Lounge(s) och sedan till PUSH där vi stannade resten av kvällen och hade superkul! Träffade massa vänner och bekanta. Är alltid lika kul att mingla runt med en god drink!


Jag och Sahar


Jag & Jenny Jubell :)

RSS 2.0