Längtar!!

Gud vad jag längtar efter dig!! Min, bara min underbara!


Imon kommer han äntligen hem efter att ha varit borta en hel vecka haha men det känns som en hel evighet! Men har haft en väldigt bra vecka ändå. Har hittat på massa roligt med mina kompisar och jag hade nästan glömt av hur mysigt det är att dela säng med en tjejkompis och ligga och prata och skratta halva nätterna!
Nu ska jag strax lägga mig. Imon ska jag upp tidigt för att gå till frisören klockan 9. Fick en akut sista-minuten tid som jag är såå glad över! Snacka om fullbokat! Tror det är fler än mig som vill göra sig lite nyårsfina ;)
Lägger ut kort imon så ni får se hur det blev! Godnatt alla

Alfie. . .

Har precis kollat på filmen Alfie med Jude Law och Sienna Miller. Åh dom är så snygga i den filmen!!
Nu ska jag och Olivia snart lägga oss. Imon blir det upp och sola tidigt för att sedan gå på stan, shoppa och ta en fika med Cornelia.


Kolla hur kära de ser ut.. Det är väl som jag brukar säga: Sött dras till sött =)

Slappa är nice!

Igår hade jag och Anna verkligen en riktig slappdag. Vi vaknade väl vid 12 tiden och efter ett tag lyckades vi ta oss till soffan där vi bara låg och kollade på massa onödiga TV program och åt godis. När det började kurra i magen bestämde vi oss för att beställa pizza. Då kom jag på att Liv har berättat om en hemsida som heter http://pizza.nu/ där hon beställde pizza som sedan kördes hem till dörren, as smart! Så vi gick in och beställde och när allting var klart kom det upp en ruta "Tyvärr ingen utkörning till detta postnummer".. Såå himla typiskt. Då tog vi en prommenad till pizzerian (det tar typ 5 min att gå dit) och hämtade pizzan själva. Gott var det!
Sedan blev det ännu mer TV och  mys..
När vi åt kvällsmat/fikade pratade vi lite om att
göra en resa tillsammans innan hon åker till USA. Vi får se vart det bär av.. Eventuellt blir det underbara Thailand. Det kostar inte så mycket att ta en sistaminutenresa dit och att leva där nere är ju också billigt. Det hade vart jätte mysigt, har alltid velat åka dit!! Längtar verkligen efter sol och ledighet nu!

Annandan

Igår var en rolig kväll! Efter jobbet åkte jag, Anna och Olivia åkte hem till Philip som hade lite förfest. Vilket blev en långvarig en, för vi stannade där hela kvällen. Why not när man har kul? Vi gjorde goda drinkar och alla var laddade för dans och Singstar och emellanåt blev det lite NHL 09. Olivia var först ut att spela med de rutinerade killarna som inte gjort annat i deras liv, men det verkade inte vara någon match för henne haha.. Hon sopade ju banan och Christopher paxxade henne direkt tills sitt lag. Stackars Phille fick mig i sitt lag men för mig gick det inte riktigt lika bra.. fatta aldrig riktigt hur man skulle passa men jag la iaf ett mål :D stolt!
 


Lite kort från kvällen...

alla barnen går ut å festar på juldan utan Jennieann, för hon ska jobba lite grann...

haha ja ni förstår ju själva hur lite jag har att göra... Hade jätte gärna velat gå ut ikväll, alla ska ju verkligen ut men börjar vid 07.40 imon och axeln gör ont :( Men detsu mer man tänker på det destu bättre känns det att stanna hemma... Det kommer vara iskallt, halt, 100 m kö överallt osv.. haha försöker övertala mig med detta iaf..

Julen har vart jätte mysig! Lite julmat men enormt mycket godis! Kändes tråkigt att inte kunna fira tillsammans med sina syskon bara. Är inte så lätt när syrran bor i Sydney och broshan är i Tjeckien och åker skidor.
Hade inte önskat mig nått så det blev mer pengar än klappar i år, i like! Nu kan jag gå i lugn å ro och kolla om jag hittar nått mustigt. Ska däremot försöka spara så mycket pengar som möjligt nu när jag vill iväg och hälsa på syrran. 
Fick ett vin-kit av mor å far som jag gillar jätte mycket! Den innehöll olika öppnare, ta-bort-folie-makapär-, vintermometer, vinförslutare osv. Kommer vara min bästa vän kommande rosé-sommar ;)

På kvällen blev det även en prommenad
med Lina. Vi gick i säkert en timma och
jag tror verkligen vi skrattade halva tiden.
Vi har alltid så mycket roligt att prata om.
Den ena historien värre än den andra haha vi har gjort såå mycket galna saker
tillsammans i våra dar!!

Nej nu ska jag snart lägga mig, tror jag kommer va riktigt nöjd imon när alla går runt å klagar att de är trötta då kan jag klaga över hur utvilad jag är hehe gonatt ;)

Klänningar

 
Nyårsklänningen från Tessie 399 :-
Ville ha exakt en sån här! Svart-glittrig med stora paljetter :)


 
Partyklänning från H&M 299:-
Såg den, testade den, älskade den! :)
Ska bara jobba på brännan så man blir snyggt brun när man ska ha på sig dom!

myskväll

Sista kvällen innan Sampo åker till Italien. Usch kommer kännas jätte tomt utan honom, men jag ska jobba fram tills fredag så tiden kommer förhoppningsvis gå ganska snabbt ändå. Undrar hur det kommer kännas att jobba på julafton? Har aldrig gjort det innan. Kommer ju missa det klassiska Kalle Ankas jul klockan tre men men..
Sampo har precis beställt taxi som ska hämta honom klockan 8 imorgon och nu springer han runt å packar och fixar tvätt.
Funderar på att sola imon innan jobbet. Lite färg vill man ju ha till nyårsklänningen ;)
Tänkte lägga upp kort imon på mina senast inköpa klänningar hoppas ni gillar dom!

Nu är brasan tänd och godiset framme.. Ha en mysig kväll!

Mini Julafton

Idag är ingen vanlig dag, jag är ledig, har inte massor att göra och det känns som det är dagen efter julafton.
Jag och Sampo (min pojkvän) kommer inte kunna fira jul tillsammans i år :( Jag ska jobba och Sampos familj ska fira jul i Rom där hans syster bor. De åker i morgon så vi bestämde oss för att byta julklappar redan igår..
Det är ju mysigare att öppna de tillsammans! Eller hur?
Jag fick underkläder, ett jätte fint halsbandsur från Fé och en överaskningslapp där det står:

"God Jul älskling!
 Du får vänta tills 5 januari.
 Det blir mysigt... Puss"

Jag är såå nyfiken!! Försökte klämma ur honom lite mer info men det var lönlöst haha.
Av mig fick han Calvin Kleins senaste klocka och en Headrelaxer, vilket borde
vara årets julklapp! Har ni inte testat en så måste ni bara göra det! Går inte att
beskriva med ord hur skönt det är! :)
 
Till höger är klockan jag fick från Vintage by fé. Älskar läderbandet!






Calvin Klein klockan: Stilren, enkel och snygg
        

Dumma axel

Har precis vaknat... Har sovit i säkert en halvtimma jag är verkligen helt död! Har jobbat jätte mycket på senaste och axeln blir knappast bättre :( Denna veckan är jag schhemalaggd på 50h men mer lär det bli.. Har en muskel inflammation i höger axeln som jag haft och brottas med i 2 veckor nu. Dumma, dumma axel!! Som tur är får jag stå i informationen för tillfället. Inte för det är lugnare där på nått sätt, utan för att det inte innefattar just de där monotona rörelserna med armen i högt läge (rycka kvitton, blippa in varor osv)

Igår blev det en sen kväll! Jobbade till klockan 21.00 och sedan åkte jag och Liv till Burger King och käka Crispy Chicken mums :) Efter det åkte vi hem till hennes lägenhet och hon hjälpte mig att fixa lite med bloggen. Jag är ju helt ny i "branschen" men Liv kan sina grejjer hon, kolla in hennes blogg.
Nu ska jag och Sampo säga hej till hans nyinflyttade grannar..

Äntligen!

Har fått gjort såå mycket idag, känns oerhört skönt! Har städat, och gjort julfint som mamma ville, skrivit julkort och ÄNTLIGEN hittade jag julklappen till min underbara pojkvän :D
Träffade Olivia på stan och vi kikade runt lite efter julklappar och nya underkläder. Gud vad det finns sexiga underkläder!! Först tittade vi bara på dom men sen tänkte vi why not lets have some fun och plockade på oss de porrigaste vi hittade och begav oss till omklädningsrummen. Hahaha har aldrig ens tänkt tanken att testa "sånt där" innan. Det var kul :)

När butikerna hade stängt kom Sampo och hämtade mig i stan så åkte vi och köpte sushi. Jag beställde som vanligt en 8-bitars med bara lax och avocado medan Sampo, som vanligt beställde en blandad 12 bitars med extra allt.. Haha det är alltid lika kul att se honom äta sushi. Han ska alltid vara så häftig och ösa på med wasabi och sedan flyger han upp ur soffan och hoppar runt och viftar med armarna av att det är så starkt. Men det roliga är att han gillar när det blir sådär starkt så det går rätt upp i hjärnan.. haha sötnos <3

Nej, nu ska jag snart lägga mig. Imon blir det träning och solning med Liv & Nina innan jobbet. Ses imon vid 9 brudar!

Ledig

Idag är min enda lediga dag denna veckan så det är massa saker jag vill/ska/måste göra.. Har precis skrivit en julklappslista för att se vilka som är "klara" och vilka som jag inte köpt till än. Tanken är att inte byta med så många i år. Diskuterade med Lina igår hur vi skulle göra med julklappsbyte men som hon då sa: "det är ju faktiskt bara att byta pengar, är det inte bättre att hitta på något roligt tillsammans någon dag ist?". Och jag håller verkligen med henne!

Men några ska man ju ändå köpa till så jag tänkte åka in till stan snart och försöka hitta något iaf. Ska möta upp min kusin Olivia lite senare på eftermiddagen, vi har såå mycket att prata om! Men vad stannar mellan oss ;) Innan jag åker nu måste jag städa huset och göra julfint här hemma. Men det är faktiskt kul att göra lite julmysigt! Har precis laddat upp med en jätte god frukost och bra musik!



Mackor med lite keso i botten, täckta av skivade tomater och mozzarellaost
toppade med olivolja & balsamico.. Mums!

"Tack för godiset" Inter Sport

Idag har det vart jätte stressigt på jobbet! Stod även idag i informationen på jobbet.
Nu börjar man märka av julhandeln på riktigt.. Och när det är mycket folk så blir alla mer stressiga och otåliga detta man man särskillt på chefen från Inter Sport (grannbutiken) som idag kom inspringandes till mig röd i ansiktet.

Chefen: - Nu får det fan va nog!!! Våra larmbågar har tjutit hela dagen p.g.a att era kunder kommer in till vår butik med oavlarmade varor!! :@ Piper det en gång till så ställer DU dig i vår butik! Och ställer inte du dig så får nån av era vakter stå där resten av kvällen! Ni får stå för det här, ni får betala för det här, Media Markt ska stå för kostnaderna för det här. Vi kan inte ha extra personal som ska behöva springa och kolla varenda kund för att det piper :@!!! Uppfattat`??
Lilla jag: - Vi har larmat av varor hela dagen, varför pekar du ut mig för det här?
Chefen: - Vem ska jag peka ut då? Eran personalansvarige har ju gått hem för dagen :@... Sedan gick han

(Lite senare på kvällen, kommer chefen från Inter Sport in med lite säknt blick och ger mig en stor bytta med godis)
Chefen: - Bra jobbat med larmen ändå, klämde han ut sig sen gick han igen..

...så "tack för godiset" :)

Helgen, inflyttningsfest & julfest

Efter att ha jobbat helg i snart en månad var denna lediga helg väldigt efterlängtad! 
I fredags hade jag egentligen inget planerat mer än att jag skulle hämta mina föräldrar i stan runt ett tiden på natten. Åkte hem efter jobbet, satte på mig mjukiskläder, plockade fram en påse godis och la mig framför TV:n! Kollade lite på IDOL tills telefonen ringde.. Det var Mikaela och några som skulle hem till Oskar på inflyttningfest. Så jag bestämde mig för att joina.. Lägenheten var helt nybyggd och alla elektriska prylar var typ från Media Markt haha helt rätt :)
När alla var klara körde jag de in till stan, och sedan var jag taxi hem för mina föräldrar..

Igår fick jag gå upp tidigt för pappa hade fixat förhandsbiljetter till en animerad film som heter BOLT, den var faktiskt jätte rolig! Vet inte när den kommer på bio men se den! Efter filmen gick jag och mamma på stan för att julhandla och jag hittade jätte fina julklappar....till mig själv haha. Köpte två skitsnygga klänningar!

Sedan tog jag en powernap innan Sampo körde mig hem till Liv. Hon bodde också jätte fint. När jag kom dit bjöd hon på vin och saffranlussekatter, såå goda :) Vi lyssnade självklart på Livs favvo-låt disturbia medan tiden bara sprang iväg. När vi väl kom fram till förfesten på jobbet hade nästan alla kommit. VD:n välkomnade oss med cider och sen bar det av till julfesten! Lasse Kronér var toastmaster och det var personal från både Media Markt i Högsbo och Bäckebol, ca 200 personer.. Grym kväll! Säger bara: - I love MM! <3


Carina Berg

I infon på jobbet idag, det är ganska lugnt och jag är övertrött.
En kund (kvinna i 30 års åldern) kommer och vill göra ett återköp av en produkt och jag tar emot hennes uppgifter.

Jag:          - Vad heter du?
Kunden:   - Carina
Jag:          - Japp, efternamn?
Kunden:  - Berg
Jag:         - VA? på riktigt?!?
Kunden: - Jaa
Jag:         - SHIT VA COOOLT :D Tänk att Björn Gustafsson har skrivit en låt om dig!!
Kunden: - Det har man ju aldrig fått höra..
Jag (helt utan att tänka mig för börjar sjunga): "Carina låt oss vandra natten viidareee, dansa nakna tillsammans i en vattenspridareee"

Hahaha gud va hon skratta :)

Visst är Björn den roligaste! Här sjunger han sin låt i melodifestivalen..

Vad händer och fötter?

Denna dagen har vart såå lång! Kom i säng sent igår och gick upp tidigare imorse för att hinna hänga en tvätt och fixa mina naglar. Har velat måla och fila de i flera dagar. Känns så bra att äntligen fått gjort det!
Vill att de ska vara lika fina som de var i somras :) Är det någonstans man märker av jobbslitage så är det faktiskt på händerna! Naglarna blir sköra och händerna torra. Inte så konstigt kanske med tanke på att jag har bakterienojja såhär års. När man jobbar och tar i mycket pengar, så det blir ju att man tvättar sig och dränker händerna med alko-gel X antal gånger under dagen. Men som tur är har jag precis vart på apoteket och köpt en ny handkräm som Janna på jobbet tipsat mig om.
gör verkligen händerna silkeslena :)
Den är supergod och gör händerna silkeslena, pröva den :)

Blev överaskad av min vän Anders idag som kom förbi och hälsade på mig på jobbet. Han hade vart och köpt godis på ICA och hade ändå vägarna förbi. Lika brun som vanligt! Gör du något annat än festar och solar? :)


Varför inte göra som alla andra, skaffa en blogg?

Har funderat på det ett tag nu.. Det blir ju ändå att man läser lite bloggar på dagen när man inte har något att göra. Innan var jag inte alls intresserad av bloggandet, men efter att fler och fler av ens vänner har skaffat så blev jag ändå sugen :)

Kanske borde börja med att berätta lite om mig själv.. Jag är en helt vanlig tjej i-slutet-av-tonåren-håller-på-att-bli-vuxen-perioden som jobbar heltid och försöker hinna med så mycket som bara går på min lediga tid. Tillbringar mycket tid tillsammans med min underbara pojkvän som jag varit tillsammans med i lite drygt ett år. Annars springer jag på stan eller umgås med vänner. Tanken är väl att försöka komma igång med träningen också men som alla andra får jag väl skylla på att jag inte hinner.. haha sämsta bortförklaringen!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0