För att jag älskar dig

Är det något jag tycker är riktigt gulligt så är det att lägga märke till detaljer. Jag och S my love, tittade på The Hills för några veckor sedan och jag dog när jag såg Lauren Conrads solglasögon som hon hade i ett avsnitt. Men man kunde inte se vad det var för märke osv så jag tänkte inte mer på det.. Tyckte bara dom var himla snygga.

Cirka två veckor senare får S hem en avi för att han har beställt något från USA. Det var en liten brun kartong och jag fick öppna det på våran 1½ års dag som var förra veckan och tror ni inte han har gjort research och fått fram exakt vilka brillor det var som LC hade i avsnittet. Öppnade presenten och dog! I LOVE!!!!



Giorgio Armani <3

Spruträdd?..

...det är jag! Inte så jag inte klarar av det men om jag ska ta en så är BARA för att jag måste. Var hos läkaren med axeln igår. Muskelinflammationen verkar inte bli bättre så jag fick en kortisoninjektion in i muskeln. Det var något av det värsta jag har gjort! Det bara svartnade för ögonen och rummet började snurra redan innan han hade stuckit in den. Och AJ va ont det gjorde. Trodde jag skulle dö där ett tag, det tog ju aldrig slut. Men när det väl var färdigt så kändes det ganska bra för en stund. Men nu gör det ondare än det gjorde innan.. Tror inte alls på den dumma sprutan. Hoppas den nya medicinen kommer hjälpa åt minstone..



blomster

Sitter och äter nötter och choklad och det börjar bli riktigt mysigt i Sampos lägenhet nu och doftar fräsht gör det också! Igår var jag och mormor på Blomsterlandet och köpte blommor. Nu fattas det bara lite dammsugning så är det top notch. Men det får S ta tag i med tanke på min onda axel. Förra veckan hade vi vita rosor på bordet. Denna gången fick det bli vita tulpaner ist. Köpte även mattvita krukor till i olika stolekar. Vad tycks?


   


 


våren är här!

Äntligen är våren här och vinterjackan är lagd på vinden.



Jacka - Monki
Tisha - Köpt i Nice
Kofta - Cubus
Leggins - H&M
Skor - Din Sko

Arbetsmiljö

Glömde ju skriva varför jag skulle förbi jobbet en sväng idag.. Jag ska på arbetsmiljömöte. Det ska bli roligt! Jag har ju alltid vart aktiv i elevråd osv. Jag är representant från kassa/info och jag är ju ett levande exempel på att t.ex. kassorna är felaktigt utformade. Jag är ju inte den enda som fått axel eller ryggproblem av kassan. Jag ska göra allt som står i min makt för att de ska se över hur kassorna är konstruerade och kanske förhoppningsvis bygga om dem lite.

Axelont

Idag ska jag förbi jobbet för första gången sen i lördags då jag blev hemskickad av min chef. Hade så fruktansvärt ont i min högra axel. Har vart hemma i tre dar nu och vilat axeln och jag hoppas verkligen att det kommer gå över snart. Har brottats med axelont sen den 5 december. plötsligt från ingenstans fick jag sjukt ont i axeln och det gjorde bara ondare och ondare. Efter ett tag såg jag att min högerhand hade svullnat upp och fingrarna var tjocka som korvar. När min hand sedan började bli blå var det inte roligt längre. Min chef ringde en taxi och jag fick åka direkt till akuten. Där fick jag utskrivet tabletter mot min, som doktorn sade så fint, muskelinflammation.
Men dom tabletterna kan ta sig i rumpan för de har inte hjälpt ett dugg. Kanske för att jag har jobbat med inflammationen sen dag 1 och inte låtit min stackars axel vila överhuvudtaget. Har verkligen velat jobba och hela tiden hoppats på att tabletterna skulle göra underverk men när jag var hos doktorn igen för en månad sen så tyckte han jag var dum som inte hade sjukskrivit mig. Han sa att om jag inte vilar så är det som att riva i ett öppet sår, det kommer inte läka. Och inte förän nu en månad senare har jag kommit till insikt. Vad kommer min axel säga om 20 år om jag inte gör något åt den? Inte vet jag men tar jag inte tag i det här nu så kommer det kanske aldrig att bli bra?

Ska börja med sjukgymnastik nu har jag bestämt mig för. Ska till läkaren för tredje gången imon. Ska fråga då vad han tycker jag ska göra. Har enligt mig proppat i mig tabletter i ca fyra månader helt i önödan nu men det blir ju inte bättre :( Usch tycker inte om att vara hemma från jobbet. Får ångest. Att sjukanmäla mig är något jag har väldigt svårt för..


RSS 2.0