Slappa är nice!

Igår hade jag och Anna verkligen en riktig slappdag. Vi vaknade väl vid 12 tiden och efter ett tag lyckades vi ta oss till soffan där vi bara låg och kollade på massa onödiga TV program och åt godis. När det började kurra i magen bestämde vi oss för att beställa pizza. Då kom jag på att Liv har berättat om en hemsida som heter http://pizza.nu/ där hon beställde pizza som sedan kördes hem till dörren, as smart! Så vi gick in och beställde och när allting var klart kom det upp en ruta "Tyvärr ingen utkörning till detta postnummer".. Såå himla typiskt. Då tog vi en prommenad till pizzerian (det tar typ 5 min att gå dit) och hämtade pizzan själva. Gott var det!
Sedan blev det ännu mer TV och  mys..
När vi åt kvällsmat/fikade pratade vi lite om att
göra en resa tillsammans innan hon åker till USA. Vi får se vart det bär av.. Eventuellt blir det underbara Thailand. Det kostar inte så mycket att ta en sistaminutenresa dit och att leva där nere är ju också billigt. Det hade vart jätte mysigt, har alltid velat åka dit!! Längtar verkligen efter sol och ledighet nu!

Kommentarer
Postat av: liv

Klockrent! ja vi borde sova ihop istället ;)!! Haha vi hade också problem med att de inte körde ut till oss..men man kan fylla i det i början så funkar det as bra:) Hoppas vi ses på jobbet imon? PUSSSSS<3

2008-12-28 @ 18:12:39
URL: http://perssonliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0